Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring er Danmarks førende udbyder af ejerskifteforsikringer. Virksomheden, der har base i Holbæk, blev stiftet i 2002. Dermed kan Dansk Boligforsikring bryste sig af mere end 20 års erfaring med ejerskifteforsikringer og generel viden om boligmarkedet. 

Dansk Boligforsikring er danskernes foretrukne udbyder af ejerskifteforsikringer, og i 2021 blev mere end en tredjedel af alle ejerskifteforsikringer tegnet gennem Dansk Boligforsikring. 

Foruden ejerskifteforsikringer tilbyder Dansk Boligforsikring sælgeransvarsforsikringer og andre ydelser, der kan være relevant for dig, der står foran et salg eller køb af bolig. Dét kan du læse meget mere om på denne side. 

  Holbæk, Denmark                   


Ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring er til gavn for dig, uanset om du ønsker at købe eller sælge en bolig. Forsikringen dækker, såfremt der skulle være alvorlige skader eller ulovlige elinstallationer, der ikke fremgår af tilstandsrapporten eller elinstallationsrapporten. 

Ejerskifteforsikringen løber i minimum fem år.  

Sælgeransvarsforsikring

Som sælger kan der i visse tilfælde opstå uforudsete udgifter efter salget af din bolig. Derfor tilbyder Dansk Boligforsikring også en sælgeransvarsforsikring, der har til formål at give dig ro i maven som sælger.

Sælgeransvarsforsikringen dækker i op til ti år efter et boligsalg.


Ejerskifteforsikring

I denne video får du en kort intro til Dansk Boligforsikring - og blive klogere på Dansk Boligforsikrings ejerskifteforsikring.Sælgeransvarsforsikring

Se denne video for at høre mere om Dansk Boligforsikrings sælgeransvarsforsikring.

Boligkøb

Står du over for et boligkøb? Så se denne video og få brugbare råd fra Dansk Boligforsikring til, hvad du skal være opmærksom på, og hvad du skal forholde dig til. Er boligen forårsklar?

Foråret nærmer sig, og dermed er det for manges vedkommende tid til at give boligen en kærlig hånd, så den igen kommer til at fremstå lækker og indbydende. Se videoen og lad dig inspirere af de gode forårsråd fra Dansk Boligforsikring.


Nært forstående boligsalg? Her får du de bedste salgstips.

Boligmarkedet for førstegangskøbere i 2023

Sådan mindsker du risikoen for indbrud i sommerferien
Informationer om Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring A/S

Stiftet 2002
Kanalstræde 10, 1. 
4300 Holbæk 
Tlf.: 5949 8844
Mail: [email protected]

Ejerskifteforsikring - til gavn for både køberen og sælgeren inden en hushandel.

Powered By CakeResume