V6lbtg17ihnjpu7ggpdc

Mirjana Petrovic

Nastavnik gradjanskog vaspitanja, freelance novinar.

Srbija, Užice

Kao politikologa i nekadašnjeg novinara interesuju me teme iz ove oblasti. Kao nastavnika gradjanskog vaspitanja, zanimaju me forumi koji se tiču gradjanskih inicijativa. 

Takodje, kao ljubitelja pozorišta, pratim sve što se dogadja na pozorišnim scenama Srbije, a posebno pratim Jugoslovenski pozorišni festival u Užicu.

Link od mog fejsbuk naloga: https://www.facebook.com/Mirjanaue/

Link od mog YT naloga:https://www.youtube.com/channel/UCuA5ox-qWlrycxFljYapBNA?view_as=subscriber

Email: [email protected]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obrazovanje

Fakultet političkih nauka Beograd,Beograd, smer novinarstvo, 1985 ~ 1990, diplomirani politikolog - novinar

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Radno iskustvo

Ugostiteljsko- Turistička škola Čajetina,Čajetina, Nastavnik u srednjoj školi, Feb 2007 ~ Present

Osim predavanjem, bavim se marketingom škole, vodim novinarsku sekciju, izradjujem reklamne materijale i promo-filmove.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veštine

  • Marketing - kao rezultat dugogodišnjeg rada u medijima i brojni reklamnim emisijama i prenosima.
  • Javni nastupi- na osnovu prehodnog radijskog i televizijskog iskustva i organizacionih veština u pripremi javnih manifestacija.
  • ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Postignuća


Izrada školskih novina

Nakon obuke učenika u novinarskoj sekciji, uspela sam da ostvarim kontinuitet u izdavanju školskih novina.
Izrada školskog bloga

U saradnji sa kolegama učestovala sam u izradi školskog bloga, koji služi za prezenzovanje školskog programa. Sa kolegama učestvujem u obuci učenika za izradu školskog bloga.


Hobi


  1.  Pravljenje satova -  pravim ih u 3 oblika od medijapan ploče i postavljam na svoju fb stranicu pod nazivom Suvenirnica M&M, gde mogu i naručiti sa motivima po želji.
  2. Pisanje za pozorišne novine- Pišem za pozorišni Bilten koji izlazi svake godine povodom Jugoslovenskog pozorišnog fetivala u Užicu.

Powered by CakeResumePowered by CakeResume