Otto Berg

Drifts- og kundeansvarlig, Mamoba Aps

  2900 Hellerup, Denmark

Otto Berg, Drifts- og kundeansvarlig i Mamoba Industrirengøring

Otto Berg er drifts- og kundeansvarlig i Mamoba Industrirengøring, der tilbyder alle former for industrirengøring i hele Danmark. 

Virksomheden er beliggende i Hellerup nord for København.

              


Otto Berg er drifts- og kundeansvarlig i Mamoba Industrirengøring. Mamoba tilbyder industrirengøring af højeste kvalitet i hele Danmark. Otto Berg og Mamoba benytter sig af den nyeste teknologiske innovation såsom waterjetting og MagnetCrawlers, når de rengør bygningsfacader, siloer, produktionsanlæg, industrimaskiner, skibe og meget mere. 

Otto Berg og Mamoba er ikke kun synonym med kvalitetsbevidst industrirengøring. De behandler enhver opgave med den største respekt for den enkelte kundes ønsker og behov, ligesom de hver dag arbejder med at optimere deres services. Og så er man som kunde med Mamoba og Otto Berg garanteret en løsning, der er både innovativ, effektiv, miljøvenlig og sikker. 

Otto Berg og hans kollegaer renser og rengør blandt andet følgende: 

Rensning med Waterjetting

Med et tryk på op til 3.000 bar er waterjetting en særdeles effektiv form for rengøring. Waterjetting kaldes også for High Pressure Water Jetting, eller bare forkortet UHP. 

Hjemme i Danmark kalder vi rengøringsmetoden for højtryksspuling. 

Se Otto Berg og hans crew i aktion i videoen.Betondemolition

Mamoba tilbyder at løse alle opgaver inden for betondemolition. 

Hos Mamoba er de specialister i håndtering af det avancerede udstyr, der skal anvendes til de forskellige demolition-opgave, ligesom Mamoba har den nødvendige viden. Det gør dem i stand til at rykke ud til enhver opgave i landet. 

Se Otto Berg og hans crew i aktion i videoen. 

Magnetcrawlere

Magnetcrawlere er det seneste nye inden for industrirengøring. Mamoba og Otto Berg er i besiddelse af et artilleri på seks magnetcrawlere, en såkaldt robot, der gør det muligt at udvide og forbedre den industrielle rengøring med højtryksspuling og waterjetting. 

En magnetcrawler har kraftige magneter, der gør den i stand til at side fast på utallige overflader. Rengøringsrobotten er fjernstyret. 

Se Otto Berg og hans crew i aktion i videoen. Vejstriber

I videoen ses Mamoba på opgave med afrensning af vejstriber på Fynske Motorvej  lige ved Lillebæltsbroen. 

Til rensning af vejstriberne liver der anvendt højtryksspuling, som ved hjælp af sit høje tryk på op til 3.000 bar er ideelt til at rense for alle former for snavs, skid og alger.  

Powered By CakeResume