Øjenlaseroperation - Er det noget for dig?

Avatar of Peter Brincker.
Avatar of Peter Brincker.

Øjenlaseroperation - Er det noget for dig?

Kirurg og øjenlæge
2920 Charlottenlund, Denmark

Øjenlaseroperation - Er det noget for dig?

Det kan være en stor beslutning at få foretaget en øjenlaseroperation. Derfor er det en god ide at indsamle så meget information om operationen som muligt, så du kan tage en beslutning på et oplyst grundlag. Dette blogindlæg kan gøre dig lidt klogere på, hvad du kan forvente af en øjenlaseroperation.


Tryghed

Øjenlæge Peter Brincker har foretaget øjenlaseroperationer i årevis, og er derfor rigtig godt bekendt med operationen. Det er nemlig rigtig vigtigt, at du som det første føler dig i trygge hænder, og at der er plads til, at du kan stille spørgsmål og få afklaret eventuelle tvivlsspørgsmål. Vælger du at få foretaget en øjenlaseroperation hos øjenlæge Peter Brincker, vil du opleve en meget personlig behandling. Peter Brincker har arbejdet som øjenlæge i 30 år og er også ejer af klinikken. Han startede med at udføre laseroperationer helt til i 1988, hvor han åbnede sin egen laserklink. Peter Brincker har altså været førende på feltet i Danmark og er det stadig. Dertil skal det nævnes, at Peter Brincker foretager forundersøgelsen og udfører også selve laseroperationen. Du får derfor en meget personlig oplevelse, og bliver opereret af en af de førende læger inden for øjenlaseroperationer i landet.


Tidsestimat

En af de gode ting ved en øjenlaseroperation er, at den er meget hurtig overstået. Det tager faktisk kun 30 minutter at foretage en øjenoperation. Dertil er den 100% smertefri, hvilket for mange kan være helt afgørende i deres overvejelser.


Behandling på klinikken

Selve operationen foregår på Peter Brinckers klinik i Charlottenlund. Du kan vil lægge dig på briksen i dit almindelige tøj, hvor efter en laser maskine, der betjenes af Peter Brincker selv, sliber et meget tyndt lag af hornhinden. Maskinen er digital og yderst nøjagtig og nænsom. Derefter laver maskinen en simuleret operation før den virkelige operation - det er for at sikre, at det er helt korrekt det, der skal foretages. Det er altså et dobbelttjek. Er alt tilfredsstillende, så sætter Peter Brincker maskinen til at udføre den rigtige operation. Det hele er som sagt overstået på 30 minutter.


Aldersbegrænsning

Ønsker du at få foretaget en laserbehandling, skal du være fyldt 18 år, hvis du er nærsynet og 20 år, hvis du er langsynet. Det er da estimater, der vil blive mere præcise efter en forundersøgelse, hvor det bliver tydeligt, hvor i deres udvikling øjnene er.


Efter operationen

Helingsprocessen er overraskende hurtig efter en øjenlaseroperation. Du kan endda allerede køre bil dagen efter. Dog skal du gerne vente en uge med at dyrke sport.


Forsikring?

Øjenlæge Peter Brincker er dækket af en normal lægeansvarsforsikring og du går som patient ind under patientforsikring, som på de offentlige sygehuse.

Øjenlæge Peter Brincker foretager en undersøgelse på en patient. Klinikken er beliggende i Charlottenlund.

Du kan læse mere om Peter Brincker her.

Går du og overvejer at få foretaget en øjenlaseroperation, kan du med fordel læse dette indlæg og bliver lidt klogere på processen.
Avatar of the user.
Please login to comment.

Published: Apr 13th 2022
38
2
0

Share