Om Dansk Boligforsikring

Avatar of Dansk Boligforsikring.
Avatar of Dansk Boligforsikring.

Om Dansk Boligforsikring

Boligforsikring
Holbæk, Denmark

Dansk Boligforsikring er blandt de førende boligforsikringsselskaber i Danmark. Grundlagt tilbage i 2002, har Dansk Boligforsikring specialiseret sig boligforsikringer og i særlig grad ejerskifteforsikringer. Det var nemlig tydeligt i boligforsikringsbranchen, at ejerskifteforsikring var præcis det område, som var overvejende det vigtigste at beskæftige sig med.


Det er ikke lovpligtigt at tilkøbe en ejerskifteforsikring i Danmark, men Dansk Boligforsikring som boligforsikringsselskab oplevede gang på gang, at det virkelig var noget, der kunne få bolig købere samt sælgere til at stå i en virkelig vært situation.


Selv flere år efter bolighandlen. Det kan nemlig være svært at få øje på eventuelle skader på en bolig - hus såvel som lejlighed - når byggesagkyndig skal foretage sit boligsyn. Skaderne kan derfra udvikle sig, men det kan stadig tage årevis før de bliver tydelige og derved bliver opdaget - og så kan skaden være nået et uoverskueligt niveau.


Kan skaden påvises at være påstået før boligsalget, så er det altså sælger, der hæfter for skaderne. Det er her en ejerskifteforsikring kommer ind i billedet.


Netop af den grund, blev Dansk Boligforsikring med tiden specialiseret i netop ejerskifteforsikringer og har en vision om at kunne tilbyde den bedste løsning til deres kunder. Dansk Boligforsikrings produkter er altså blevet finpudset og opdateret siden selskabets grundlæggelse i 2002.


Det er særligt kundernes feedback og det at følge boligmarkedet, der er Dansk Boligforsikrings force samt deres konstante innovation på deres produkter.

Du kan læse mere om Dansk Boligforsikring her.

Dansk Boligforsikring blev grundlagt i 2002 og har siden da specialiseret sig i ejerskifteforsikring. Selskabet er i dag blandt de førende udbydere af ejerskifteforsikringer i Danmark.

Avatar of the user.
Please login to comment.

Published: Apr 21st 2022
48
3
0

Share