Juice Plus

Tarjoaa sinulle energiaa luonnollisista aineksista.

Juice Plus valmistaa helppoja ja yksinkertaisia ravintolisiä kiireiseen arkeen neljässä eri muodossa: kapseleina, jotka ovat saatavilla neljässä eri vaihtoehdossa: Hedelmäsekoitus, vihannessekoitus, marjasekoitus ja Omega.


      https://www.juiceplus.com/fi/fi

Eri ravintolisät Juice Plus:lta

Hedelmäsekoitus sisältää omenoita, persikoita, karpaloita, appelsiineja, mangoja, sitruunankuorta, kirsikoita, ananasta, luumuja, taateleita ja punajuuria.

Vihannessekoitus koostuu parsakaalista, persiljasta, tomaateista, porkkanoista, valkosipulista, punajuurista, pinaatista, kaalista, sitruunankuoresta ja lehtikaalista.

 Marjasekoitus sisältää vadelmia, mustikoita, karpaloita, granaattiomenaa, rypäleitä, karviaisia, viinirypäleitä, varttamattomia herukkalajeja ja artisokkia.

Viimeinen sekoitus, Omega-sekoitus, sisältää leväöljyä, granaattiomenansiemenöljyä, vadelmansiemenöljyä, tyrniä, saflorinsiemenöljyä ja tomaattinsiemenöljyä.


Näin tuotteet valmistetaan 

Juice Plus:n kapseleiden matka koostuu useista vaiheista, kun ne siirtyvät pellolta keittiön pöydälle. Kapseleiden ainesosat kerätään huolella valituilta pieniltä ja keskisuurilta maatiloilta. Nämä tilat ovat tarpeeksi suuria vastaamaan Juice Plus:n hedelmien ja vihannesten tarpeisiin, mutta samalla ne ovat riittävän pieniä pitääkseen huolta laadusta. Yritys itse myös vierailee näillä tiloilla valvoen ja tarkkaillen sadonkorjuuta.

Hedelmien ja vihannesten on oltava täysin kypsiä ennen sadonkorjuuta. Tämä saattaa vaikuttaa itsestään selvältä, mutta liian usein sadot korjataan viikkoja liian aikaisin helpomman pitkän matkan kuljetettavuuden takia. Tämä ei kuitenkaan riitä Juice Plus:lle, joka antaa hedelmien ja vihannesten kasvaa täyteen ravintoarvoonsa ennen niiden poimimista.

Koska ainesosia ei voida käsitellä paikan päällä, ne pakastetaan kokonaisina ja lähetetään lähimpään käsittelylaitokseen. Hedelmän poimimisesta sen pakastamiseen ei kulu paljon aikaa, jotta se säilyttää mahdollisimman paljon tuoreutta ja ravintoaineita.

Kun ainesosat saapuvat käsittelylaitokseen, hedelmät ja vihannekset on käsiteltävä. Ensinnäkin, ainesosat pestään ja sitten ne jauhetaan kokonaisina, mukaan lukien kuoret, lehdet ja siemenet. Koko hedelmä jauhetaan, jotta saadaan mukaan mahdollisimman paljon ravintoaineita. Kun hedelmät ja vihannekset on jauhettu, ne kuivataan ja muuttuvat ravintoarvoisiksi jauheiksi. Kun jauhe on valmis, se sekoitetaan valittujen vitamiinien ja muiden kasviainesosien kanssa, mukaan lukien sitruunankuori, jonka jälkeen se kapseloidaan helposti nieltäviin vegaanisiin kapseleihin.

Viimeiseksi kapselit on pakattava erityisiin astioihin, jotka suojaavat ainesosia kosteudelta ja hapen vaikutuksilta ja varmistavat, että sisältö pysyy tuoreena koko matkan ajan. Astiat on tiiviisti suljettu ja ne lähetetään suoraan asiakkaiden oville.


Juice Plus Omega-sekoitus

Omega-sekoitus on eksklusiivinen sekoitus omega-rasvahappoja, jotka on uutettu huolellisesti valituista lähteistä, kuten levistä, tyrnistä ja muista hedelmien ja kasvin siemenistä, joihin Juice Plus luottaa täysin. Levät kasvatetaan tiukasti valvotuissa olosuhteissa varmistaen korkein mahdollinen laatu vegaanisille omega-rasvahapoille. Sadonkorjuun jälkeen öljy uutetaan huolellisesti levistä, marjoista ja siemenistä kylmäpuristusmenetelmällä maksimaalisen ravintoainepitoisuuden säilyttämiseksi. Öljy valmistetaan sitten korkealaatuisiin kapseleihin, jotka on valmistettu tapiokatärkkelyksestä ja jotka ovat täysin ilmatiiviisti suljettuja, varmistaen täydellisen suojan ilman vaikutuksilta.


Haluatko kuulla enemmän Juice Plus:stä? Ota yhteyttä meihin painamalla oikealla olevaa logoa . 

Powered By CakeResume