Ulrik Mikael Stakemann

Ulrik Mikael Stakemann er 58 år og bor i dag i København. Han fylder sin fritid ud med mange forskellige aktiviteter lige fra styrketræning til museumsbesøg. Siden Ulrik Mikael Stakemann var barn, har han været aktiv i sportsverden. Som 5-årig begyndte han til golf og trænede sig også op til at spille elitegolf i sine yngre dage. I dag har han et mål om igen at spille elitegolf på seniorniveau. Med Tennis er målet det samme - at spille mod de bedste seniorspillere til konkurrencer i Danmark og udlandet. Når Ulrik Mikael Stakemann skal slappe af, udvider han sin kulturelle horisont i form af teater- og operaforestillinger eller ture på kunstudstillinger og museer.

  Copenhagen, Denmark  

Work Experience


 

 

Rådgiver i investeringer  •  Selvstændig 

August 1992 - Present

Ulrik Mikael Stakemann er en selvstændig investeringsrådgiver, som vejleder investorer, der gerne vil bevæge sig ind på nye markeder i Tyskland eller USA. Han foretager analyser af markedets fremtidsmuligheder og risiko for at guide investorerne til at få mest muligt ud af en fremtidig investering.

Ulrik Mikael Stakemann vil gerne skabe så mange midler som muligt til velgørenhedsformål, hvorfor han også hjælper virksomheder og privatpersoner med at undersøge, hvilke velgørenhedsorganisationer der mest effektivt gør brug af donationerne.


• Hotel Admiral

I løbet af sin studietid arbejdede Ulrik Mikael Stakemann på Hotel Admiral, hvor han indgik i et internationalt arbejdsmiljø. 


• Flycertifikat

Ulrik Mikael Stakemann tog i løbet af studietiden et erhvervs flycertifikat til at flyve kommercielle fly i et begrænset omfang. Desværre fik Ulrik Mikael Stakemann en rygskade, som gjorde, at han blev nødt til at stoppe som pilot. 

Education

Ulrik Mikael Stakemann gik først på Kildegård Privatskole og fortsatte sine studier på Gentofte Gymnasium. Efter Ulrik Mikael Stakemann blev student, tog han til Sydfrankrig for at studere international business på College International. International business har fokus på virksomhedsøkonomi og strategier i en global kontekst. Studiet udviklede Ulrik Mikael Stakemanns færdigheder til at analysere udfordringer og risiko samt gav viden til at udarbejde strategier til at håndtere disse. Da han kom tilbage til Danmark, læste på Handelshøjskolen i København for at tage en HD, som er en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse på bachelorniveau. 

Skills


  • Analytical Skills
  • Advising Clients
  • Research
  • Investment

Languages


  • Danish — Native or Bilingual
  • English — Professional