Søren Bælum

Søren Bælum har siden sine teenageår beskæftiget sig med iværksætteri, herunder stiftelse og drift af egne virksomheder. Hans startede med at sælge smykker til sine skolekammerater på efterskolen, hvorefter Søren Bælum stiftede virksomheden Phone Eksperten sammen med en kammerat. Mens kunderne holdt nede i indkørslen, reparerede de deres iPhones, og senere hen udvidede virksomheden til fysiske butikker i Varde og Fredericia. 

I dag ejer Søren Bælum The Trade Company. Læs mere om Søren Bælum her.

    

En god investering

I 2013 besluttede Søren Bælum at forfølge drømmen om at sælge eksklusiv spiritus og særligt champagne til danskerne. En palle champagne blev indkøbt med hjælp fra Søren Bælums opsparing, og det blev startskuddet til virksomheden DeluxLife.dk. Søren Bælums nye virksomhed fik hurtigt luft under vingerne, og få måneder efter stiftelsen var der blevet omsat for tre millioner kroner, og efter et års tid lød kundeporteføljen på 8.000 styks.  

Et særligt talent

Søren Bælum og hans talent for at drive blev hurtigt opdaget af omverdenen. I 2014 bliver han således kåret som Årets Unge Håb ved IVÆKSTprisen. I forbindelse med kåringen udtalte Søren Bælum følgende: 

Det var nok det vildeste, jeg turde håbe på. Det er et kæmpestort skulderklap, og det er noget af det vildeste, jeg personligt kunne vinde. Det giver mig endnu mere blod på tanden og et ønske om at fortsætte og give den gas. Tusind tak til alle dem, der har stemt - det er virkelig stort for mig at vinde denne pris, og jeg er utroligt taknemmelig.— Søren Bælum

IVÆKSTprisen 2014

I videoen her kan du se Søren Bælum modtage prisen som Årets Unge Håb ved IVÆKSTprisen 2014. PhoneEksperten.dk

I 2012 blev Søren Bælum og hans partner i virksomheden PhoneEksperten.dk, Kasper Andersen, interviewet til et indslag i TV Syd. 

Her satte de to unge iværksættere ord på deres ambitioner med virksomheden, som blev skabt, da de ret hurtigt var blevet klar over, at reparationer af mobiltelefoner og andre tablets var en mangelvare på det danske marked. 

Prisoverrækkelse

I videoen kan du se Søren Bælum udtale sig, da han vindt prisen som Årets Unge Håb ved IVÆKSTprisen 2014. 

Søren Bælum var én blandt seks unge iværksættere, der blev kåret for deres succesfulde arbejde. 

Bag prisoverrækkelsen står blandt andet Deloitte, DANA og Google.


Foredragsholder

Søren Bælum er om nogen selvlært. Og den viden og de erfaringer, han i løbet af sin karriere har samlet sammen, er han ikke bleg for at dele ud af. Han har ved flere lejligheder holdt foredrag på skoler i hele landet, hvor han giver indblik i livet som iværksætter. 

Søren Bælum på sociale 

                

Uddannelse

Varde Handelsskole

Handelsskoleeksamen

Styrker


  • Iværksætteri 
  • Virksomhedsdrift

Styrker


  • Ledelse
  • Økonomi 
Powered By CakeResume