Mszp6ih0llo0m6vbso1m

Jелена Диздаревић-Ђорђевић

Долазим из веома успешне музичке породице. Рођена 1977. у Београду, где завршавам нижу музичку школу "Станислав Бинички", у класи Р.Херман-Љубичић, затим средњу музичку школу "Мокрањац", класа Бојана Ђајић, и Факултет музичке уметности у Београду, класа Д.Михаиловић, Александра Павловић. Добитник сам бројних награда и признања на домаћим и међународним такмичењима и фестивалима.
До сада имам преко 15 година радног искуства у настави клавира. Посебно сам поносна на однос који негујем са својим ученицима, а који се заснива на другарској основи са узајамним поштовањем, као и на успехе које моји ученици постижу. При томе не мислим само на велики број домаћих и међународних награда и признања, већ и на љубав према клавиру и уметности уопште, која се непрестано развија и расте. Сада већ имам велики број бивших ученика који су данас успешни пијанисти и наставници. Љубитељ сам и поборник методика које подржавају развој музичких способности код деце у раном узрасту. Такође сам и сама била иницијатор и оснивач више школица и музичких радионица за децу најмлађих узраста.


RS
[email protected]

Work Experience

http://www.mspetarilic.edu.rs/, Наставник клавира, Nov 2006 ~ Present

Као наставник клавира радим више од 15 година. Уједно вршим и дужност шефа клавирског одсека, подпредседника Клавирских секција северног региона Србије, као и председника Школског одбора.

http://binicki.edu.rs/, Наставник клавира, Oct 2005 ~ Nov 2006

Наставник клавира

Education

Факултет Музичке уметности, Master’s Degree, Клавир, 1995 ~ 2006

МШ "Мокрањац", High School Diploma, клавир, 1991 ~ 1995

ОМШ "Станислав Бинички", Other, клавир, 1984 ~ 1991

Powered by CakeResumePowered by CakeResume