Copenhagen, Denmark

Vanessa Stuhr Ellegaard

Vanessa Stuhr Ellegaard er projektleder indenfor CSR, Head of Pro Department, iværksætter samt tidligere fotomodel. Hun har været koordinator for flere velgørenhedsprojekter under virksomheden City Apartments og arbejder netop nu på at opbygge virksomhedens fond, som hun skal stå i spidsen for. Vanessa Stuhr Ellegaard er samtidig fungerende Head og Pro Department hos modelbureauet BASIC CPH. Vanessa Stuhr Ellegaard har nemlig en lang og succesfuld modelkarriere bag sig, hvilket giver hende den perfekte ballast til at koordinere og administrere alle bookinger af bureauets professionelle modeller.Work Experience

Projektleder

City Apartments

January 2021 - Present
Taipei, Taiwan

Vanessa Stuhr Ellegaard har været projektleder på en række velgørenhedsprojekter under City Apartments. Lige nu arbejder hun på at oprette en fond under City Apartments, der skal have til formål at uddele midler til en række velgørende formål her under til børnehjem.

Head of Pro Department

CPH BASIC modelbureau

January 2020 - Present
Taipei, Taiwan

Vanessa Stuhr Ellegaard er i rollen som Head of Pro Department ansvarlig for alle bookinger af bureauets professionelle modeller, samt administration af dette. Vanessa Stuhr Ellegaard kender modelbranchen inde fra og har med sine mange år i branchen et stort netværk og indsigt i, hvordan branchen fungerer. Netop af den grund blev hun headhuntet til stillingen som Head of Pro. CPH BASIC er et modelbureau, der både har plus size modeller, sportsmodeller m.m.

Model

Le Managament

January 2014 - Present
Taipei, Taiwan

Vanessa Stuhr Ellegaard skiftede over til modelbureauet Le Management i 2014 efter 10 år som model.

Projektleder

City Apartments

January 2021 - June 2021
Taipei, Taiwan

Projektleder for udvikling af videocontent til City Apartments hjemmeside.

Ambassadør for Støt Brysterne

Kræftens Bekæmpelse

October 2020 - November 2020
Taipei, Taiwan

Vanessa Stuhr Ellegaard har været ambassadør for Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne.

Stifter og direktør

The School of Models

January 2019 - February 2020
Taipei, Taiwan

Vanessa Stuhr Ellegaard grundlagde i 1029 workshop og coachingvirksomheden The School of Models med det formål at hjælpe og rådgive unge piger, der ønskede at gøre karriere i modebranchen. Vanessa Stuhr Ellegaard delte på workshops ud af sin viden og lange erfaring fra sine næsten 20 år som model. The School of models bød tilmed på make-up kurser, undervisning i kost og træning samt yoga og mindfulness.

Model

Unique Models

January 2004 - January 2014
Taipei, Taiwan

Vanessa Stuhr Ellegaard har været model hos Unique Models, København i 10 år. Gennem sin karriere har hun prydet en lang række magasinforsider og været kampagnemodel for flere danske og udenlandske brands.

Skills


  • Coordinating
  • Booking Management
  • Communication Skills

Languages


  • Danish — Native or Bilingual
  • English — Fluent